Over ons2023-08-01T10:56:02+02:00

Bouwgroep Nederland

Wie zijn wij? Bouwgroep Nederland is een succesvolle Nederlandse bouwgroep, met diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen door heel Nederland. De Groep beschikt over een centraal administratief centrum in Nederland. Bouwgroep Nederland is actief in de sectoren Bouw, Vastgoed, Publiekprivate samenwerking, Installatietechniek, en in facility management.

Bouwgroep Nederland beschikt over een landelijk netwerk, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. Wij bieden opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. In Nederland voert de groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw werken uit.

Het laatste nieuws

Complete ontzorging

Diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen door heel Nederland

Bouwgroep Nederland is ontstaan uit overnames van gespecialiseerde bouwgerelateerde ondernemingen en partners waardoor Bouwgroep Nederland beschikt over alle noodzakelijke disciplines welke noodzakelijk zijn voor het aanbieden en aannemen van totale bouwwerken. Kwaliteit staat voorop bij Bouwgroep Nederland. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs.

Bouwgroep Nederland is een succesvolle Nederlandse bouwgroep, met diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen door heel Nederland. De Groep beschikt over een centraal administratief centrum in Nederland. Bouwgroep Nederland is actief in de sectoren Bouw, Vastgoed, Publiekprivate samenwerking, Installatietechniek, en in facility management.

Bouwgroep Nederland beschikt over een regionaal netwerk, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. Bouwgroep Nederland biedt opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. In Nederland voert de groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw werken uit. De medewerkers en bedrijven van Bouwgroep Nederland brengen jaarlijks vele projecten tot stand, deels spectaculaire bouwopdrachten door omvang of complexiteit.

De bedrijfsfilosofie van Bouwgroep Nederland is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen om zo tot optimale oplossingen op het gebied van onderhoud, vernieuwing en uitbreiding van de gebouwde omgeving te komen. Bouwgroep Nederland staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?