Dak- en geveltechniek Bouwgroep Nederland

Dak- en geveltechniek Bouwgroep Nederland is specialist in het renoveren van stalen en aluminium gevels.

Dak- en geveltechniek Bouwgroep Nederland speelt in op de wetgeving. De wetgever stelt vandaag de dag hoge normen op het gebied van isolatie bij kantoren en bedrijfsgebouwen. Meer informatie van de rijksoverheid vindt u ook op: https://www.rvo.nl/sites/default/files/2018/02/factsheet_labelplichtv13.pdf 

Bouwgroep Nederland heeft zich gespecialiseerd in totaal (isolatie) renovaties met als doelstelling het ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Utiliteitsbouw

Dak- en geveltechniek Bouwgroep Nederland heeft voor u de totaal oplossing als het aankomt op dak- en geveltechniek in de utiliteitsbouw. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat de normen en wetgeving zijn en daarom kunnen wij u perfect op maat adviseren. Onze rol in uw bouwtraject is het volledig ontzorgen van u als opdrachtgever, het geven van betrouwbaar en kundig advies tot en met het opleveren van uw bouwproject en de daarbij behorende nazorg!

Kennis en duurzaamheid
De kracht die wij als bedrijf hebben is dat onze ervaring en kennis gecombineerd worden met het oog op duurzaamheid. Wij denken met onze opdrachtgevers mee en kijken verder. Niet alleen hoe het project nu tot stand moet komen, maar ook hoe het project er over een aantal jaren bij moet staan. Wij denken actief met u mee om het rendement van uw investering zo hoog mogelijk te maken, onderhoudsvriendelijk.

Onze voordelen:
Waarom wij uw ideale partner zijn?!

·      Meer dan 40 jaar branche ervaring;

·      Brede keuze in afwerkmogelijkheden, niet afhankelijk van bepaalde leveranciers/fabrikanten;

·      Maximale functionaliteit tegen minimale kosten;

·      Wij ontzorgen u volledig in ieder traject- of bouwfase.


Dak en Geveltechniek Bouwgroep Nederland is uw partner in dak- en geveltechniek
Wij zijn in staat om de meest uiteenlopende opslagloodsen, kantoor- en bedrijf(verzamel) gebouwen te (na) isoleren/ renoveren (of iedere andere bouwfase van uw projecten). Wij maken uw wensen realiteit.

Ook op het agrarisch gebied hebben wij jarenlange ervaring en kunde. In dit segment kunnen wij u volledig ontzorgen met uw nieuwbouw of renovatie van uw loodsen, hallen en schuren. Of het nu gaat het om de revitalisatie van de gevels of om het saneren van asbest daken, het aanbrengen van het nieuwe dak en/of het plaatsen van een zonnen-energiesysteem zoals zonnepanelen, ook hier kunt u volledig bij ons terecht.

Renoveren is waarde creëren 

Renovatie

Naar onze mening verdient elk bedrijfspand een perfecte en representatieve uitstraling. Het bedrijfspand is uw visitekaartje. Dak- en Geveltechniek Bouwgroep Nederland adviseert en verzorgt, naar aanleiding van uw wensen, de perfecte “face-lift” van uw kantoor of bedrijfshal.

Wij beschikken over een breed netwerk van leveranciers die de juiste innovatieve dak- en gevelsystemen kunnen leveren die passen bij de uitstraling van uw bedrijf.

Elke kantoor, loods of hal kan op een simpele, snelle en efficiënt manier “ge-upgrade” worden aan uw wensen. Wij bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden met u.

Agro bouw

Dak- en Geveltechniek Bouwgroep Nederland  is tevens uw specialist in asbestsanering, dak renovatie maar ook in het aanbrengen van zonnepanelen.

Dak- en Geveltechniek Bouwgroep Nederland verzorgt voor het gehele traject, het saneren van asbest, het aanbrengen van het nieuwe dak beplating,  het installeren van zonnepanelen hierbij staan wij bekend om betrouwbaarheid, flexibiliteit en het leveren van een uitstekende prijs-kwaliteit.

Dak- en geveltechniek Bouwgroep Nederland adviseert en realiseert de onderstaande disciplines:
– Asbestverwijdering: zowel buitensanering als binnensanering (inclusief het verzorgen van een inventarisatierapport en sloopmelding bij uw gemeente);
– Dak renovatie zoals asbestvrije golfplaten, sandwichpanelen;
– Zonnepanelen, hoge rendement zonnepanelen;
– Renovatie en nieuwbouw, wij verzorgen ook het complete renovatietraject, uitbreiding of nieuwbouw.

Totaaloplossing  één concept!

Dak- en Geveltechniek Bouwgroep Nederland neemt tijdens renovatie projecten de gehele regie op zich.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak met een van onze adviseurs? Neem contact op met ons of stuur een mail naar info@bouwgroepnederland.eu.

Bouwgroep Nederland