Bouwgroep Nederland is een innovatieve bouwer op het gebied van zowel dak als geveltechniek. Schade aan stalen en aluminium gevelbeplating komt regelmatig voor. Door continue innovatie op het gebied van gevelschadeherstel heeft Bouwgroep Nederland een leidende positie verworven als schadeherstelspecialist en hebben wij oplossingen voor de meest complexe schadegevallen. Zo hebben wij onder meer ervaring met: productieschade, montageschade, aanrijdschade, verouderingsschade, coatingschade en het opheffen van kleurverschillen.

Bij het herstellen van dak en gevelschades wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige laksystemen waarbij de milieutechnische aspecten een cruciale rol spelen. De hoogwaardige laksystemen bevatten een hoge concentratie UV-pigmenten, waardoor de lakken beter bestand zijn tegen weersinvloeden. De levensduur verwachting neemt daardoor ook toe.

Door onze samenwerking met nationale en internationale verffabrikanten zijn wij in staat om vraaggericht coatingsystemen te ontwikkelen, inclusief een plan van aanpak voor de applicatie. Door toepassing van onze laksystemen blijft ook na herstel de fabrieksgarantie op de panelen onverminderd van kracht.

Dak- & Gevelrenovatie

Gunstig voor het milieu

Door onze werkmethodes en andere milieubesparende maatregelen, leveren wij een bijdrage aan een beter milieu. Heel belangrijk in dit kader is daarnaast de levensduur verlenging. Herstel, conservering en renovatie van beplating vermindert op twee manieren de milieubelasting: oude zaken hoeven niet als afval verwerkt te worden en er worden geen grondstoffen en energie verbruikt voor de productie van nieuwe beplating.

Gevelrenovatie bestaat niet alleen uit het herstellen van schades aan gevelbeplating maar ook uit:

  • Het opheffen van kleurverschillen
  • Corrosie schade verhelpen
  • Overspuiten van zetwerk
  • Renoveren van bedrijfspanden
  • Onderhoud aan gevels en kozijnen

Vrijblijvende offerte aanvragen voor dak- & gevelrenovatie?

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan kunt u vrijblijvend contact op ons opnemen. Graag plannen onze renovatie specialisten een oriënterend gesprek met u in. U kunt ons vrijblijvende aanvraag op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag terug!