Wilt u de gevel van uw bedrijfspand laten reinigen? Dan bent u bij Bouwgroep Nederland aan het juiste adres! Bouwgroep Nederland is specialist in het reinigen van gevels in heel Nederland. Voor meer informatie over onze werkzaamheden of voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gevel laten reinigen door Bouwgroep Nederland

De gevel van uw bedrijfspand is uw visitekaartje voor klanten en leveranciers. Wanneer u een goede eerste indruk wilt maken is het daarom van belang dat de gevel er representatief uitziet. Bouwgroep Nederland zorgt er voor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet! Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor het verwijderen van graffiti, het verwijderen van onkruid en mossen, het verwijderen van vlekken en meer.

Iedere gevel is anders en moet dan ook op een andere manier gereinigd worden. Zo kan de ene gevel het beste bio chemisch gereinigd worden en is de andere gevel het meest gebaat bij stoom reinigen of technisch reinigen. Bouwgroep Nederland is gespecialiseerd in alle bovengenoemde reinigingsmethoden. Dit maakt dat wij u compleet kunnen ontzorgen met deskundige gevelreiniging op maat.

Stickers laten verwijderen

Het komt vaak voor dat bedrijven reclame stickers op hun pand laten plaatsen om op te vallen. Heeft u een nieuwe huisstijl en wilt u daarom nieuwe stickers plaatsen? Wilt u uw bedrijfspand een nieuwe look geven? Of heeft u juist een nieuw pand gekocht waarop nog stickers van de vorige eigenaar te zien zijn? Dan kunnen wij deze professioneel komen verwijderen.

Wanneer u stickers heeft op uw bedrijfspand die u wilt laten verwijderen, voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Het verwijderen van de stickers;
  • Het verwijderen van de lijmresten;
  • Het herstellen van de kleurverschillen.

Voor meer informatie hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?