Dak en Geveltechniek Bouwgroep Nederland is gespecialiseerd in het renoveren van bestaande bedrijfspanden en kantoren.

Zo hebben wij onlangs het bedrijfspand van Decopox in Dordrecht gerenoveerd! Voor het renoveren van een bedrijfspand beginnen onze specialisten met het inventariseren van de wensen van de klant, deze wensen verwerken wij in een totaalplan. Bij akkoord op dit totaalplan gaan onze specialisten aan de slag. Hierbij denken en handelen zij vanuit de eisen en wensen van de klant. Wij garanderen dat uw productie proces vrijwel ongestoord zijn doorgang kan vinden.

Bij de renovatie van het bedrijfspand van decopox kunststof vloeren in Dordrecht was de wens van de ondernemer om zijn zijn bedrijfspand een uitstraling te geven van een nieuw pand. Dak en geveltechniek Bouwgroep Nederland heeft een plan gemaakt om de wens van de ondernemer te realiseren. na goedkeuring van dit plan zijn wij gestart met het uitvoeren van de renovatie.

En hoe mooi is het dat het zelfs de verwachtingen van de opdrachtgever heeft overtroffen, ook dit is voor ons een mooi referentie project.

Bent u ook aan het nadenken over een renovatie van uw bedrijfspand of kantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.