NLgasneutraal.NL

Bouwgroep Nederland gaat met de introductie van NLgasneutraal.NL het verschil maken bij het renoveren van bedrijfspanden en woningen.

Bouwgroep Nederland help ondernemers en particulieren bij het verduurzamen van A tot Z.

Bent u benieuwd hoe ook u uw energierekening kunt verlagen en het comfort verhogen?
Met het concept NLgasneutraal.NL begeleid Bouwgroep Nederland ondernemers en particulieren die de ambitie hebben om aardgasvrij of energieneutraal te worden? Bouwgroep Nederland kan een actieplan, energiescan, integraal energieconcept of roadmap voor uw situatie ontwikkelen. Zo weet u precies wat er in uw pand mogelijk is. Bouwgroep Nederland kunt u ook bij de uitvoering volledig ontzorgen, met de selectie van juiste partijen, vergunningen, subsidies, kwaliteitscontrole, financiering en planning.

Het concept NLgasneutraal.NL

Wilt u aan de slag met uw bedrijfspand of woning? Het adviestraject begint met een intake gesprek.Een energie adviseur van Bouwgroep Nederland komt dan vrijblijvend bij u langs om het pand te bekijken en uw persoonlijke voorkeuren te bespreken. We inventariseren  uw wensen en  wat uw verwachtingen zijn. Na dit gesprek doen wij een ronde door het pand om deze zorgvuldig op te nemen.

Op basis van bovengenoemde informatie gaan wij voor u aan de slag. De energie adviseur van Bouwgroep Nederland selecteerd alle mogelijke toepassingen en de beste maatregelen die bij uw wensen en uw pand passen. Hiervoor onderzoeken wij de voordelen, nadelen, investering, terugverdientijd maar ook subsidies,  financieringsmogelijkheden en belangrijke juridische aspecten. Vaak komen we in deze fase van het onderzoek langs met een uitvoerende partij om in te zoomen op specifieke onderdelen die bij de analyse naar voren zijn gekomen. De thema’s water, warmte, groene stroom, isolatie en bespaartips komen aan bod.

Het advies op maat ontvangt u binnen 8 weken. Onze adviseur neemt dan samen het rapport met uitgewerkte maatregelen door. Zo heeft u het volledige overzicht van de mogelijkheden, energiebesparing, subsidies, technische specificaties,  terugverdientijden, indicatie van de kosten, etc. Zo weet u precies wat er kan en waar u aan toe bent voordat u tot actie overgaat.

De kosten van een Advies op Maat variëren sterk, al naar gelang de complexiteit en omvang van het project. Prijsindicatie op aanvraag.

Mocht u naar aanleiding van het advies rapport over willen gaan tot actie? Desgewenst kan Bouwgroep Nederland het gehele project voor u leiden, als betrouwbare partij tezamen met partners waarvan wij weten dat zij kwaliteit leveren. Alle partijen hebben brede ervaring in het duurzaam verbouwen van  bedrijfsgebouwen, woonhuizen en historische panden waaronder monumenten. Vaak raadplegen we deze experts ook al bij het Advies op Maat en kennen ze uw situatie. U heeft gedurende het gehele project dezelfde projectleider.

Wenst u meet informatie omtrent het NLgasneutraal.NL , neem dan vrijblijvend contact met ons op of stuur een mail naar info@bouwgroepnederland.eu