Een nieuwe outfit voor uw bestaande bedrijfsgebouw.

Bouwgroep Nederland heeft een speciale divisie welke gespecialiseerd is in het restylen van bestaande gebouwen.

restylen

Nederland staat vol met gedateerde gebouwen zowel utiliteit als kantoorgebouwen welke door middel van en na restylen een tweede leven tegemoet kunnen gaan en in veel gevallen een nieuwe functie krijgen. Met het restylen van bestaande gebouwen wordt flink bijgedragen aan een beter milieu omdat er minder afval vrijkomt bij het restylen van gebouwen, ook levert het restylen van gebouwen een belangrijke bijdrage in het verminderen van de CO2 uitstoot.

Kostenbesparing

Door bestaande gebouwen te restylen bespaart men veel geld, zowel in de bouwkosten als ook in de energie kosten daar gebouwen van een oudere bouwaard veelal door slechte isolatie veel energie verbruiken. In de ontwerp fase van restylen is kostenbesparing door het toepassen van hoogwaardige isolatie materialen een van de belangrijkste uitgangspunten. Doordat bij restylen het bestaande casco gebruikt wordt bespaard men veel geld op de bouwkosten terwijl men anderzijds wel qua uiterlijk een nieuw gebouw heeft.

Uw bedrijfsactiviteiten, tijdens restylen

Bij het restylen van gebouwen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de bedrijf activiteiten van de gevestigde onderneming, in de ontwerp en uitvoering fase doen wij er alles aan dat de onderneming haar bedrijfsvoering ongehinderd kan doorzetten, ook dit levert in veel gevallen een grote kostenbesparing op voorbedrijven.

Ontwerp uw eigen gebouw

Hebben wij uw interesse gewekt, neem contact op met een van de adviseurs van Bouwgroep Nederland, deze inventariseert uw wensen welke vervolgens samen met een van de ontwerpers van Bouwgroep Nederland wordt omgezet in een ontwerp en plan gerelateerd aan uw wensen.