Een nieuwe outfit voor uw bestaande bedrijfspand of loods. Bouwgroep Nederland heeft een speciale divisie welke gespecialiseerd is in het restylen van bestaande gebouwen. Bij het renoveren/restylen van bedrijfspanden of loodsen is het de kunst om meerwaarde te creëren voor onze opdrachtgevers. Wij maken gebouwen toekomst bestendig qua uitstraling maar ook op het gebied van energie verbruik. Met deze doordachte aanpak onderscheiden wij ons niet alleen ten opzichte van onze collega’s, wij dragen ook structureel bij aan de meerwaarde van uw pand.

Nederland staat vol met gedateerde gebouwen (zowel utiliteit als kantoorgebouwen). Door middel van restyling kunnen deze een tweede leven tegemoet gaan en in veel gevallen een nieuwe functie krijgen. Met het restylen van bestaande gebouwen wordt flink bijgedragen aan een beter milieu omdat er minder afval vrijkomt bij het restylen van gebouwen, ook levert het restylen van gebouwen een belangrijke bijdrage in het verminderen van de CO2 uitstoot.

Kostenbesparend en toekomstbestendig

Bij het renoveren/restylen van bedrijfspanden beginnen onze specialisten met het inventariseren van de wensen van de klant. Deze wensen verwerken wij in een totaalplan. Door bestaande gebouwen te restylen bespaart men veel geld, zowel in de bouwkosten als ook in de energie kosten, daar gebouwen van een oudere bouwaard veelal door slechte isolatie veel energie verbruiken. In de ontwerp fase worden kosten bespaard door het toepassen van hoogwaardige isolatie materialen. Doordat bij restylen het bestaande casco gebruikt wordt bespaard men veel geld op de bouwkosten.

Uw bedrijfsactiviteiten kunnen ongestoord doorgaan

Het renoveren/restylen van gebouwen is een complexe aangelegenheid waarbij vele handelingen komen kijken, denk aan: sloopwerk, (na) isoleren van wanden en daken, vervangen van kozijnen of beglazing, vervangen van dak en gevelbeplating, aanpassen van installaties etc. Door onze jarenlange ervaring in het renoveren/restylen van gebouwen kunnen wij ons team, bestaande uit specialisten, per project als team op de juiste manier inzetten. Onze specialisten zijn gewend aan het denken en handelen vanuit de eisen en wensen van de klant. Hierbij zorgen we ervoor dat uw productie proces vrijwel ongestoord zijn doorgang kan vinden tijdens de uitvoering.

Eén aanspreekpunt

Vanaf het eerste contact met Bouwgroep Nederland tot aan de oplevering, wordt alles gecoördineerd door een projectleider van Bouwgroep Nederland. U heeft dus gedurende het gele proces slechts 1 aanspreekpunt.

Vrijblijvende offerte opvragen voor restyling?

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan kunt u vrijblijvend contact op ons opnemen. Graag plannen onze renovatie specialisten een oriënterend gesprek met u in. U kunt ons vrijblijvende aanvraag op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag terug!