Heeft u verweerde kozijnen? En wilt u deze laten herstellen? Dan bent u bij Bouwgroep Nederland aan het juiste adres! Bouwgroep Nederland is specialist in het onderhouden en renoveren van bedrijfspanden, kantoren, loodsen en woningen. Ook het herstellen van verweerde kozijnen behoort tot onze werkzaamheden. Meer weten over onze herstelwerkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

In vergelijking met houten kozijnen, zijn kunststof en aluminium kozijnen vaak onderhoudsarm, maar ook zeker niet onderhoudsvrij. Met name in de volle zon, treedt na verloop van tijd vaak verkleuring op. Ook door aanslag ontstaan er vaak lichte beschadigingen. Afhankelijk van het gebruikte materiaal, de kwaliteit en de mate van blootstelling aan weersinvloeden, kan al na circa twee jaar sprake zijn van zichtbare achteruitgang. Wat voor kozijnen u ook heeft, allen hebben onderhoud nodig.

Gevelreiniging
Verweerde kozijnen

Verweerde kozijnen laten herstellen door Bouwgroep Nederland

Bouwgroep Nederland staat voor u klaar om uw verweerde kozijnen te herstellen. Al vele jaren verzorgt Bouwgroep Nederland het afhandelen van storingen en het onderhoud voor veel bedrijven en beleggers in heel Nederland. Bouwschadeherstel beschikt over een eigen renovatie,- en onderhoudsdienst. De activiteiten richten zich op onderhoud en renovatie voor zowel de zakelijke als particulieren markt. De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn o.a. kleinschalige nieuwbouw, verbouw, mutatie-onderhoud, renovatie en restauratie. Alles van ontwerp tot en met oplevering betreffende het onderhoud.

Vrijblijvende offerte opvragen voor verweerde kozijnen?

Vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat.