logo_bouwherstelBouwschadeherstel

Bouwschadeherstel is een specialistische onderneming in het herstellen van alle voorkomende productie,- transport-, en montageschades aan kozijnen, deuren, rolluiken en gevelbeplating. Bouwschadeherstel beschikt over een eigen renovatie,- en onderhoudsdienst.

Opdrachtgevers van Bouwschadeherstel zijn o.a. fabrikanten, montagebedrijven, bouwend Nederland, verzekeringsmaatschappijen, expertisekantoren, overheden, e.d.

Naar de website

GSN Schilders

GSN Schilders is een allround schildersbedrijf. De kernactiviteiten richten zich op onderhoud en renovatie schilderwerken werken voor zowel de zakelijke als particulieren markt. Buiten het traditionele schilderwerk beschikt GSN Schilders ook over een eigen geavanceerde spuiterij.
Klantgroepen van GSN Schilders zijn: particulieren, aannemers, overheden, beleggingsmaatschappijen, vastgoedbeheerders en woningbouwcoöperaties.

Gevelschade Nederland

Gevelschade Nederland is een onderneming op het gebied van specialistisch gevelonderhoud welke als hoofdwerkgebied Nederland heeft. Op aanvraag werkt Gevelschade Nederland ook buiten dit werkgebied. Gevelschade Nederland heeft opdrachten over de gehele wereld uitgevoerd. De expertise van gevelschade Nederland richt zich voor 85% op de staal en aluminium markt en leidend in dit segment. Gevelschade Nederland is aftersales,-en garantiepartner van o.a. Corus en Arcelor Mital.

Klantgroepen van Gevelschade Nederland zijn o.a. staalfabrikanten, profielfabrieken, montagebedrijven, aannemers, industriële gebouweigenaren c.q. beheerders, eindgebruikers en architecten.

Naar de website

Renodak Nederland BV

Renodak Nederland BV, is een bedrijf dat zich al 17 jaar richt op het renoveren van platte daken met als doel die specialist te zijn die zich onderscheidt in de markt. Dat doen we door het leveren van kwaliteit, door continu te innoveren en door het verlenen van buitengewone service. Binnen Renodak Nederland staat er maar 1 ding centraal en dat is onze opdrachtgever.

Klantgroepen van Renodak Nederland zijn o.a. Gebouwenbeheerders, aannemers, particulieren en woningbouwcoöperaties.