Bedrijfspand renoveren

Voldoet uw bedrijfspand niet meer aan uw wensen? Of aan de laatste energie eisen? Kies dan voor een bedrijfspand renovatie! Bouwgroep Nederland is een innovatie bouwer op het gebied van dak- en geveltechniek. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van bedrijfspanden en kantoren. Voor een bedrijfspand renoveren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of direct een vrijblijvende offerte opvragen. 

Wanneer wij uw bedrijfspand of kantoor renoveren maken wij deze toekomst bestendig qua uitstraling maar ook op het gebied van energie verbruik. Hierbij staat centraal dat wij een meerwaarde creeëren voor onze opdrachtgevers. Met deze doordachte aanpak onderscheiden wij ons niet alleen ten opzichte van onze collega’s, wij dragen ook structureel bij aan de meerwaarde van uw pand.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfspand renoveren door Bouwgroep Nederland

Is uw bedrijfspand verouderd? Of heeft u een nieuw bedrijfspand gekocht en is deze niet in de gewenste stijl? Dan kunt u ons inschakelen! Bouwgroep Nederland is gespecialiseerd in het renoveren van bedrijfspanden. Wanneer u een opdracht bij ons neerlegt beginnen onze specialisten met het inventariseren van uw wensen. Deze worden verwerkt in een totaalplan. In dit plan verwerken wij de laatste ontwikkelingen en eisen op het gebied van duurzaamheid. Verder zorgen wij dat gebouwen voldoen aan de laatste trends op het gebied van uitstraling.

Vanaf het eerste contact met Bouwgroep Nederland tot aan de oplevering, wordt alles gecoördineerd door een projectleider van Bouwgroep Nederland. U heeft dus gedurende het gele proces slechts 1 aanspreekpunt.

Wij van Bouwgroep Nederland snappen als geen ander dat het renoveren of restylen van uw pand ingrijpend is voor uw bedrijf en dat u te maken krijgt met een tal van te nemen beslissingen. Wij beschikken over het vermogen om te kunnen denken en plannen vanuit onze opdrachtgevers. Daarnaast zorgen we voor de vertaalslag van uw wensen naar een plan dat u inzicht geeft in alle facetten, desgewenst aangevuld met artist impressions, energie prestaties, berekeningen en ook de waardevermeerdering van uw vastgoed na de renovatie. We zorgen ervoor dat uw productie proces vrijwel ongestoord zijn doorgang kan vinden tijdens de uitvoering.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Graag plannen onze renovatie specialisten een oriënterend gesprek met u in om de mogelijkheden met u door te nemen. U kunt ons vrijblijvende aanvraag op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag terug!