Gevelbeplating

Is de gevelbeplating van uw bedrijfspand, loods of woning verouderd/beschadingd? Of heeft u een nieuw pand aangekocht waarvan u graag de gevel zou laten renoveren? Dan bent u bij Bouwgroep Nederland aan het juiste adres! Bouwgroep Nederland is een innovatieve bouwer op het gebied van zowel dak- als geveltechniek. Het specialisme van Bouwgroep Nederland is het renoveren van bestaande bedrijfspanden en kantoren. 

Bij het renoveren van panden staat bij ons voorop dat de gebouwen toekomst bestendig zijn qua uitstraling maar op het het gebied van energiegebruik. Zo kan de gevel nog jarenlang mee! Met deze doordachte aanpak onderscheiden wij ons ten opzichte van onze collega’s. Daarnaast dragen wij ook structureel bij aan de meerwaarde van uw pand en creëren we daarom een meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gevelbeplating laten renoveren door Bouwgroep Nederland

Zodra u bij ons een opdracht neerlegt beginnen onze specialitsen met het inventariseren van uw wensen. Deze worden verwerkt in een totaalplan. Verder verwerken wij in dit plan de laatste ontwikkelingen en eisen op het gebied van duurzaamheid. Ook zorgen we ervoor dat het gerenoveerde gebouw voldoet aan de laatste trends op het gebied van uitstraling.

Wij van Bouwgroep Nederland snappen als geen ander dat het renoveren of restylen van uw gebouw ingrijpend is voor uw bedrijf en dat u te maken krijgt met een tal van te nemen beslissingen. Bouwgroep Nederland beschikt over het vermogen om te kunnen denken en plannen vanuit onze opdrachtgevers. We verzorgen de vertaalslag van uw wensen naar een plan dat u inzicht geeft in alle facetten, desgewenst aangevuld met artist impressions, energie prestaties, berekeningen als ook de waardevermeerdering van uw vastgoed na renovatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw productie proces vrijwel ongestoord zijn doorgang kan vinden tijdens de uitvoering.

Vanaf het eerste contact met Bouwgroep Nederland tot aan de oplevering, wordt alles gecoördineerd door een projectleider van Bouwgroep Nederland. U heeft dus gedurende het gele proces slechts 1 aanspreekpunt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan kunt u vrijblijvend contact op ons opnemen. Graag plannen onze renovatie specialisten een oriënterend gesprek met u in om de mogelijkheden met u door te nemen. U kunt ons vrijblijvende aanvraag op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag terug!