Gevelrenovatie Rotterdam

Is uw bedrijfspand, loods of woning verouderd? Of heeft u een nieuw pand aangekocht die u graag zou laten renoveren? Dan bent u bij Bouwgroep Nederland aan het juiste adres! Bouwgroep Nederland is een innovatieve bouwer op het gebied van zowel dak als geveltechniek. Het specialisme van Bouwgroep Nederland is het renoveren van bestaande bedrijfspanden en kantoren. Voor gevelrenovatie Rotterdam gaat u daarom naar Bouwgroep Nederland. 

Bij het renoveren/restylen van bedrijfspanden en kantoren is het de kunst om meerwaarde te creëren voor onze opdrachtgevers. Wij maken gebouwen toekomst bestendig qua uitstraling maar ook op het gebied van energie verbruik. Met deze doordachte aanpak onderscheiden wij ons niet alleen ten opzichte van onze collega’s, wij dragen ook structureel bij aan de meerwaarde van uw pand.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gevelrenovatie Rotterdam door Bouwgroep Nederland

Wanneer u een opdracht bij ons neerlegt beginnen onze specialisten met het inventariseren van uw wensen, welke worden verwerkt in een totaalplan. In dit plan verwerken wij de laatste ontwikkelingen en eisen op het gebied van duurzaamheid. Verder zorgen wij dat gebouwen voldoen aan de laatste trends op het gebied van uitstraling.

Wij van Bouwgroep Nederland snappen als geen ander dat het renoveren of restylen van uw gebouw ingrijpend is voor uw bedrijf en u te maken krijgt met een tal van te nemen beslissingen. Wij beschikken over het vermogen om te kunnen denken en plannen vanuit onze opdrachtgevers. Wij verzorgen de vertaalslag van uw wensen naar een plan dat u inzicht geeft in alle facetten, desgewenst aangevuld met artist impressions, energie prestaties, berekeningen als ook de waardevermeerdering van uw vastgoed na renovatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw productie proces vrijwel ongestoord zijn doorgang kan vinden tijdens de uitvoering.

Vanaf het eerste contact met Bouwgroep Nederland tot aan de oplevering, wordt alles gecoördineerd door een projectleider van Bouwgroep Nederland. U heeft dus gedurende het gele proces slechts 1 aanspreekpunt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan kunt u vrijblijvend contact op ons opnemen. Graag plannen onze renovatie specialisten een oriënterend gesprek met u in. U kunt ons vrijblijvende aanvraag op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag terug!