Renovatie dakplaten

Zoekt u iemand voor de renovatie dakplaten? Dan bent u bij bouwgroep Nederland aan het juiste adres! Bouwgroep Nederland is een schadeherstel specialist en een innovatieve bouwer op het gebied van zowel dak als geveltechniek. Daarnaast zij wij een totaal bouw bedrijf. Zo kunnen wij u ontlasten op veel verschillende gebieden. Bijvoorbeeld gevelreiniging, het vervangen van verweerde kozijnen. Bovendien zijn wij ook altijd bezig met duurzaamheid. Kortom het totaal pakket voor uw renovatie dakplaten!

Een offerte aanvragen of heeft u vragen? Kijk dan snel eens op onze website!

Dak-& Gevelrenovatie

Bij het herstellen van dak en gevels wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige laksystemen. Want milieu aspecten spelen hierin een grote rol. Wij voeren onder andere speciale werkmethodes en andere milieubesparende maatregelen. Daarmee levert Bouwgroep Nederland een bijdrage aan een beter milieu. Naast het herstellen van schades en gevelrenovaties doen wij ook onderhoud aan gevels en kozijnen. Zorgen we dat de kleurverschillen worden opgeheven. En houden wij ons bezig met het renoveren van bedrijfspanden.

Kortom voor de renovatie dakplaten moet u bij Bouwgroep Nederland zijn!

Over Ons | Renovatie dakplaten

Wij zijn ontstaan uit verschillende overnames van gespecialiseerde bouw gerelateerde ondernemingen en partners. Hierdoor beschikken wij over alle noodzakelijke disciplines. Met diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen door heel Nederland, zijn wij van Bouwgroep Nederland een succesvolle Nederlandse Bouwgroep. Zoals gezegd beschikken wij over een landelijk netwerk, waardoor de ondernemer dicht bij de opdrachtgever staat. Wij zijn actief in de sectoren zoals Bouw en Facility management. Maar ook installatietechniek en vastgoed. Het specialisme van Bouwgroep Nederland is het renoveren van bestaande bedrijfspanden en kantoren.

Daarnaast onderscheiden wij ons met ons doordachte aanpak ten opzichte van onze collega’s. Ten slotte dragen wij ook structureel bij aan de meerwaarde van uw pand en creëren we daarom een meerwaarde voor onze opdrachtgevers.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de renovatie dakplaten? Dan kunt u met ons in contact komen door middel van het invullen van ons contactformulier. Ook hier kunt u een offerte opvragen. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken op 078 6317100. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Graag plannen onze renovatie specialisten een oriënterend gesprek met u in om de mogelijkheden met u door te nemen. U kunt ons vrijblijvende aanvraag op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag terug!

  • <