Duurzaam verbouwen

Ook aan gebouwen, of het nu gaat om kantoor of bedrijf gebouwen worden steeds meer eisen gesteld vanuit de overheid.

Om aan de gestelde eisen te voldoen qua duurzaamheid beland u veelal in een wir war van regels.

Om het onze opdrachtgevers makkelijker te maken ontwikkelde Bouwgroep Nederland een keuze menu, zie het als een menu kaart welke u inzicht geeft in de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden op het gebied van Duurzaam verbouwen.

Bouwgroep Nederland adviseert haar opdrachtgevers op het gebied van duurzaamheid. Wij ontwikkelen aan de hand van de eisen en wensen van haar opdrachtgevers een compleet advies rapport.

Door deze rapportage te specificeren in prioriteiten op het gebied van regelgeving en in combinatie met de bijbehorende menu kaart heeft u als opdrachtgever altijd een helder beeld in uw uitgave en de doelen welke u kunt behalen met uw vastgoed.

Courantheid is een belangrijke factor bij het duurzaam verbouwen van vastgoed.

Na renovatie staat ontstaat er veelal een nieuw pand welke voldoet aan de eisen van deze tijd. Dit speelt een belangrijke rol in zowel de verhuur als verkoop van gebouwen.

Momenteel zijn wij druk bezig met de renovatie van Mainstage in Zaandam, een combinatie pand van kantoren met bedrijfsgebouwen.

Het totaal beslaat zo’n 10.000m2

Mocht u advies willen omtrent de renovatie van uw bedrijf of kantoorpand, of wilt u informatie omtrent duurzaam verbouwen?

Stuur een mail naar info@bouwgroepnederland.eu