Gevel vervangen

Op zoek naar een bedrijf voor uw gevel vervangen? Dan bent u bij Bouwgroep Nederland helemaal op de juiste plek! Als ervaren specialist in dak- en gevelrenovaties kunnen wij uw gevel vervangen! Met oog voor het milieu en jarenlange ervaring is Bouwgroep Nederland dé innovatieve bouwer op het gebied van zowel dak als geveltechniek

Gevelreiniging & Gevel vervangen

Bij het vervangen of herstellen van uw gevel wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige laksystemen waarbij wij rekening houden met milieutechnische aspecten. Omdat wij alleen hoogwaardige laksystemen gebruiken bevatten deze een betere en hogere concentratie UV-pigmenten. Hierdoor zijn de lakken beter bestand tegen weersinvloeden en daardoor neemt de levensverwachting toe.

Naast renovatie is Bouwgroen Nederland ook specialist in het reinigen van gevels door heel Nederland. Omdat de gevel van uw pand het visitekaartje is voor klanten en leveranciers is het van belang een goede eerste indruk te maken. Zo kunt u ons inschakelen voor het verwijderen van graffiti, het verwijderen van vlekken, onkruid, mossen en nog veel meer! Omdat iedere gevel anders is zal deze dan ook op een andere manier gereinigd moeten worden. Zo kan de ene gevel beter gereinigd worden doormiddel van stoom of technisch reinigen en de andere doormiddel van bio chemisch.

Al met al kunnen wij van Bouwgroep Nederland u volledig ontzorgen op het gebied van Gevel vervangen en gevel reiniging.

Wie is Bouwgroep Nederland?

Naast dak en gevel renovaties beschikken wij van Bouwgroep Nederland in combinatie met diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen door heel Nederland over het totaal pakket. Bouwgroep Nederland is een succesvolle Nederlandse bouwgroep en zijn actief in de sectoren als Bouw, Vastgoed, Publiek-private samenwerking, Installatietechniek en facility management.

Daarnaast beschikken wij over een regionaal netwerk. Hierdoor staan ondernemingen altijd dicht bij de opdrachtgever. Verder bieden wij opdrachtgevers een omvangrijk product en dienstpakket. Onze bedrijfsfilosofie is opdrachtgevers echte waarde te bieden. Zo een langdurige relatie op te bouwen en zo tot optimale oplossingen te komen.

Contact | Offerte

Wilt u weten wat wij van Bouwgroep Nederland voor u kunnen betekenen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Daarnaast zijn wij ook telefonische bereikbaar op 078-6317100.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Graag plannen onze renovatie specialisten een oriënterend gesprek met u in om de mogelijkheden met u door te nemen. U kunt ons vrijblijvende aanvraag op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag terug!