Plat dak renoveren

Wilt u uw plat dak renoveren ? Dan kan Bouwgroep Nederland u van dienst zijn! Als ervaren bouwkundig bedrijf met diverse gespecialiseerde werkmaatschappijen door heel Nederland zij wij het bedrijf dat u zoekt! Wij staan bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en diensten. Dit in combinatie met de inzet, kennis en ervaring van onze medewerkers

Nieuwsgierig geworden wie Bouwgroep Nederland is? Kijk dan alvast op onze website!

Bouwgroep Nederland

Wie is Bouwgroep Nederland? Bouwgroep Nederland is een Nederlandse bouwgroep die beschikt over een centraal administratief centrum in Nederland. Wij zijn onder andere actief in verschillende sectoren zoals de bouw, Vastgoed en installatietechniek. Bouwgroep Nederland voert jaarlijks vele projecten uit. Waarvan deels spectaculaire bouwopdrachten door omvang of complexiteit.

Wij zijn ontstaan door overnames van gespecialiseerde bouw gerelateerde ondernemingen. Hierdoor beschikken wij over de meest uiteenlopende diensten voor het tot stand komen van totaal bouwwerken.

Met specialisme op het gebied van dak en gevelrenovatie zijn wij uitermate geschikt voor het renoveren van uw plat dak! Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Ga dan eens naar onze website.

Laat uw plat dak renoveren door Bouwgroep Nederland

Dak en gevel renovatie is ons specialisme. Schade aan stalen en aluminium beplating komt helaas regelmatig voor. Door continu innovatie op het gebied van dak renovatie zijn wij als schadeherstelspecialist een leidende positie. Zo hebben wij ruime ervaring in onder meer productieschade, verouderingsschade, coatingschade en zijn we bevoegd in het opheffen van kleur verschillen. Uiteraard het compleet vervangen van uw dakplaten

Bij het renoveren van uw dak gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige kwalitatieve producten. Zo helpen wij bij het verduurzamen voor het milieu en gaat uw dak langer mee!

Contact

Benieuwd wat wij van Bouwgroep Nederland voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website. Heeft u vragen? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen! Dit kan op 078-6317100

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Graag plannen onze renovatie specialisten een oriënterend gesprek met u in om de mogelijkheden met u door te nemen. U kunt ons vrijblijvende aanvraag op de website invullen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag terug!